Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Elisabeth - 2 september 2009 20:40

Mm, som sagt... Mojje börjar bli stor. Nu vid nästan nio månaders ålder har han börjat lyfta på benet. Frasse var mycket mycket tidigare, han började nästan i valpstadiet o lyfta.... Med lite tur betyder det att Mojje inte blir lika sur på andra hanhundar som Frasse.... Hoppas kan man ju iaf :) (kan ju hänga lite på matte åxå ;))



På kvällspromenaden roade sig Frasse o Love med att beta gräs ;) Dom ser inte kloka ut!!! ;D



Vad har annars hänt idag då? Fodermedelsrådgivaren var här, kossorna mjölkar 34,1 per mjölkande kor :) Kan man inte vara annat än nöjd med!! Vi tog hem ett gäng kalvar från betet (inget bete kvar). Frasse var med förstås, han tyckte dom var lite läskiga. Dom är inte ett dugg vallade på och har inte mycket respekt för hunden.... men visst har man nytta av hunden även om han inte är den tuffaste. Jag peppade på honom och när dom var i fållan o skulle på vagnen gjorde han mycket av jobbet själv :) Men han måste verkligen lära sig att visa nötterna att HAN bestämmer!! Men jag gör ingen större affär av det, bara peppar o uppmuntrar honom. Och i vissa lägen är han faktiskt mer på nu än innan. Det känns som att han måste få mogna lite till, så vi får se hur nästa betessäsong blir... Under vinterhalvåret är det ju bara fåren att jobba/träna på...


Sambon är inne i Kalmar i kväll, han tog en sväng förbi MediaMarkt för att se om objektivet jag ska ha hade kommit hem. Det hade det inte :( Några bilder blev det iaf ikväll, ligger i webbalbumet. Jag har inte börjat laborera så mycket med alla manuella inställningar man kan göra, har mest kört på auto. Men jag är såå nöjd med kameran!!! Kul e det!!

Av Elisabeth - 2 september 2009 08:50

Mojje 


Den här lilla sötnosen... 



...börjar bli stor :)  


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards