Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Elisabeth - 21 augusti 2011 17:22

Ja, åter till veterinären. Den här gången var det Frasses tur. Han har verkat lite stel och haltat emellanåt på vänster bakben. Märkligt nog var Frasse återigen helt överlycklig över att vara på Läckeby djurklinik, studsade jämfota och viftade samtidigt med hela kroppen åt både djursjukvårdare och veterinären (som dessutom var man).... Ibland är lilla hunden bara konstig ;) Hur lr hur så misstänker han att det är ett korsband i höger (!) bakben som är uttöjt, förmodligen inte av. Men vi fick en ny tid till en ortoped som ska känna på hunden och avgöra om det behövs operereras... Fram tills dess äter han rimadyl och får ta det lite lugnt. Han får jobba i lagårn som han gör nu men inga hårda jobb- lr träningspass. Och naturligtvis ingen tävling. Kan inte hundarna bara få vara friska nu??!!


Igår var jag i Orrefors och tittade på VP-får, det var en hel del klubbkamrater som gick runt och fick sina hundar godkända :) Massor med GRATTIS till er allihop!! Wille fick följa med och vara social, och det var han verkligen. Fjäskade in sig hos både människor o hundar, och emellanåt lade han sig o bara tittade på alltihop. Han är verkligen en lättsam lite jycke :)


Nu är jag nyss hemkommen från ett pass i fårhagen... Mojje börjat ta flankerna bättre i framdrivningen men det är en bit kvar... Överlag verkar han tänka efter lite mer, åtminstone på hemmaplan... Vi får se hur det går på tävlingen nästa helg.... Frasse fick gå litegrann i fållan, bara lite lugnt o fint höger, vänster, attityd.... Mest för att han skulle få göra något iaf, inte bara titta på. Wille fick börja i fållan och knäcken hade lossnat ur öronen sen sist och han jobbade med mig och inte bara för sig själv ;) Började lägga på away och come bye så smått. Sen fick han ta ut fåren i hagen och det gick ganska bra även där, lite svårt för lilla hunden när dom rinner iväg ibland (ingen 25:a) men vi redde ut det. Så det blev lite korta hämt, flanker och slutade med att han fick fösa dom en bit :)


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards