Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Elisabeth - 9 mars 2010 20:30

Himmel, nu har det gått drygt en vecka sedan förra blogginlägget... Det får bli en liten kort uppdatering :)


Alla fåren är klippta även om jag nog inte får nåt pris för stil o skönhet :D Speciellt en tacka är enormt stor om magen nu, det var nog den som Eskil hoppade på första kvällen han kom hit. Ingen blyg kille det inte.


I ladugården är gångar och väggar nytvättade!! Utom en liiiten bit av gången som slangen inte räckte till... får ta den från andra hållet. Vore bra om man kom igång med mjölkledningarna oxå... och hann gå över kossorna ordentligt med ryktborsten, några skulle behöva klippas lite igen.... Jodå, det finns att göra :)


Frasse fick ta ut fyra av tackorna häromdagen när solen sken och det inte var så råkallt för dom nyklippta damerna. Parkerade oss i en solig "hörna" och övade sidkommandon  med vissla, faktiskt lät det någorlunda hyfsat ;) Tar det väldigt lugnt med tackorna, eftersom Eskil gjorde en räd till dom som inte skulle betäckas så räknar jag än så länge alla som betäckta... Frasse får även gå in till kalvarna med jämna mellanrum mest för att påminna dom om att man ska gå undan för hunden. Och det gör dom för det allra mesta, det är aldrig nån som är dum utan möjligen sprallig. Inbillar mig att det är bra att grundträna nöten redan som småttingar så blir dom mer lättvallade längre fram... den som lever får väl se :)


Mojje har inte vallat mycket alls :( Lite inne i fårhuset har han gått, helt orädd i trånga utrymmen är han. Väldigt cool så <3 Häromdagen åkte jag med Mojje på privatlektion hos Anja - det var agility på schemat. Framförbyte o bakombyten o tunnel... ett blindbyte fick vi se åxå... Himmel, jag behöver nog en ordlista snart ;))) Men det är så jäkla kul :))) Tack för en superbra timme!!!


Idag har det varit en helt underbar vårvinterdag. Tog en liten prommis med hundar o kamera:


Mojje - på toppen av snöberget :)

 


 


Frasse

 


 


Rakt fram går vägen till fårhagen... hmm


Härlig rymd :)

 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards