Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 10 januari 2014

Av Elisabeth - 10 januari 2014 10:12

Det har varit en diskussion angående en tävling vi deltog i i somras, tydligen är Svaks regler att utländska ekipage inte räknas som konkurenter (iaf om det är för få starter i en tävling) och i den tävlingen kom man inte upp i 15 starter utan att räkna med utländska ekipage, vilket krävs för att rankingpoäng ska delas ut. Så jag antar att vi kommer att förlora åtta SM-poäng eftersom vi kom trea på den tävlingen....


Nåja, själv ser jag iaf inte vår prestation som mindre värd och jag har svårt att inte se alla startande som likvärdiga konkurenter oavsett nationalitet (sen kan ju såklart utländska ekipage inte få rankingpoäng, men att ge svenska ekipagen poäng efter faktiskt placering hade ju löst det problemet). Men Willes resultat med 90/47 på en 110-bana är jag väldigt väldigt glad och stolt över. Vi ligger fortfarande på SM-listan (fast betydligt längre ner ;)), om vi sen bryr oss om att starta återstår att se. Det beror helt på hur Wille utvecklas under våren/sommaren. 


Med två unghundar plus Wille så blir det nog mycket fokus på träning och mindre tävlande i sommar, ett par helgkurser är redan inplanerade. Frida Greis kommer till klubben i mars, då ska främst Pep få gå tror jag. Lite kul eftersom Frida har hans morfar Cheviot Mick :) I juli blir det kurs för Derek Scrimgeour uppe i Bergslagen, där bokade jag två platser som alla tre hundarna ska få dela på, Mellie kommer ju faktiskt vara närmare året då - så spännande! 


Något annat spännande är ju att det närmar sig för Keya/Wille-valparna på kennel Ullbiten, ca tre veckor kvar bara! :)


Om nu bara den dumma axeln kunde skynda sig att bli bra så vore det toppen! Men nåt positiv har det haft med sig att vara sjukskriven - hälsporren har blivit bättre :) Men det är tråååååkigt att inte jobba!!!!


Än så länge njuter vi av barmark och plusgrader, men om ett par dagar ska det bli vinter säger väderprognoserna. Ser dock inte ut att bli några större snömängder här.... Undrar om dom har rätt eller om det drar ihop sig till snökanon? Hoppas inte!!


                           





Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards