Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 8 augusti 2013

Av Elisabeth - 8 augusti 2013 17:00

Älskade fina arbetskamraten och trogna vännen finns inte mer! Han fick en fin sista dag med morgonpromenad på alvaret och vara med vid banbygget inför helgens tävling och minglade med söta bc-tjejer och muckade med en bc-kille. På em åkte jag och Frasse till Borgholms djurklinik och där fick han somna in. Lymfkörtlarna var väldigt stora och svullna och hade förmodligen gjort det väldigt jobbigt för honom att andas :( Antagligen har han hållt igång idag på ren adrenalin för han reagerade väldigt fort på det lugnande och somnade snabbt.


Så pigg som han varit idag har han inte varit på flera dagar vilket gjorde att jag tog beslutet att låta honom somna in. Han skulle inte behöva gå här till orken tog slut totalt. Att han sedan verkade så pigg idag gjorde att jag nästan ångrade mig, men som veterinären sa när jag pratade med henne så var han en väldigt väldigt sjuk hund och det kommer inte att bli bättre. Det känns rent för jäkligt att en så ung hund (bara sexå år gammal) ska behöva somna in för alltid. Men det hade varit än värre om han fått lida och må mer dåligt!


Det känns fruktansvärt tomt och det värker i hjärtat. Hur ska jag klara mig utan min Frasse? Älskade, tokiga vännen....... 


Frasse-valp

 


 


Frasse o Mojje



Gänget

 


Willes idol! 


           

Usch, aldrig mer någon vinter för Frasse :( Hoppas han springer på de gröna ängarna nu istället!!

 

   


       

  


Min arbetskompis <3


           


Vackraste vännen!! Du lämnar ett stort tomrum...............

 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards