Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Elisabeth - 13 januari 2013 19:35

Snart har halva januari snurrat förbi så det är nog dags att uppdatera lite. Började ju trevligt när snön försvann och man faktiskt kunde träna lite ute. Rena rama vårkänslorna fick man :)


En dag var vi i Bläsinge och tränade på en liten kompakt bana med malteserkors, fålla och en hel hoper grindar - superskoj!! Wille kändes jättefin - lyhörd och fina flanker. Även Frasse gick banan och gick riktigt fint! Mojje, ojoj så het ;)


Wille har fått göra ett litet fårjobb, av dom nitton fåren i Vannborga fick han sortera ut sex dräktiga och fyra ungtackor och driva hem dom till gården. Duktig kille!! Dom fyra ungtackorna är födda lite senare på året och behöver lite extra foder plus att dom blir bra att träna på hemma.

 


Annars är det "bara" stalljobb som gäller, ibland är det bara att vara sällskap ;)


Och så kom vintern tillbaka, snöstorm, blixt och dunder - himmel vilket oväder :/


Idag var det klubbträning hos Emelie och Daniel, då var det Wille som fick träna. Tre pass som kändes riktigt bra. Förutom när han ena passet fick kämpa och kämpa med en frontande tacka... Annars kändes det bra, han kom in fint i delningarna (utom en gång) vilket kändes bra eftersom han varit lite tveksam i det på sista tiden! Känns oxå som han börjar hitta en bra balans i fråndrivningarna - det är en skön känsla :) Ser nu fram emot betessläpp och utejobb och tävlingar:))


Parningar då, nu har tikarna börjat löpa så två parningar står inför dörren. Så spännande!! Först blir Tingsbackens Vanna som kommer på besök under veckan som kommer. Även Erkens Yes har nu börjat löpa - i elfte timmen. Det var på håret att det inte blev nån parning där eftersom det drar fram så långt på våren. Men nu blir det av ändå :)) Nu är det bara att hålla tummarna att allt går som det ska. Jepp, jag är aningens nervös ;)



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards