Kennel Keep It Up

Alla inlägg den 23 februari 2017

Av Elisabeth - 23 februari 2017 17:38

Idag var det ledig torsdag med förmiddagspromenad i underbart vårliknande väder. En sån dag man bara njuter och blir glad av! Smolket var väl att Mellie hittade en död orm som skulle smakas på :o På hemvägen tyckte Zting att det var hans tur att smaka. Bara liiite ;) Blääää!!

   


Efter en sväng till Färjestaden och  "ögonlysning" av matte, dags för linser igen!! Och en snabbis till Borgholm för att hämta ut grindarna till bilen. Japp, fick bli grindar istället för bur till den här gamla bilen. När det blir dags att köpa ny ska jag investera i en riktig bur igen! Sen blev det lite papperspyssel innan dagens skojigaste: träning såklart! Bara med Pep och Zting iofs, men ändå :) Zting nöter höger/vänster/fram/stanna tills han blir yr i mössan, sen avslutade vi med delning (Y) Pep skötte sig finfint när vi nötte grunder :D

 


Mellie börjar bli lite rundare om magen och jag tycker inte hon behöver jobba nåt med fåren, möjligen hålla undan dem om det skulle behövas. Annars får hon nöja sig med promenader, än så länge springer hon med de andra men snart får hon nog lugna ner sig lite där åxå ;) Men överlag märker man faktiskt att hon gärna ligger inne och tar det lugnt. Hungrigare är hon åxå.


Midjebilden i förra inlägget togs den 18/2, den här idag - fem dagar senare. Och visst ser man en klar skillnad :)

 

Fem veckor + en dag sedan första parningen. Fyra veckor kvar! 


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards